Trobla Velike Lašče | Napis

Znanje zaposlenih je danes v spremenljivih gospodarskih razmerah eden od ključnih dejavnikov za ohranjanje konkurenčne prednosti, zato Zavod za izobraževanje delavcev nadaljuje delo na dolgoletnih izkušnjah in dobri praksi Sklada za izobraževanje delavcev pri s. p. Ljubljana, ki je v 35 letih delovanja omogočil izobraževanje mnogim zaposlenim v obrti.

Namen, poslanstvo in cilji Zavoda so izobraževanje, izpopolnjevanje, usposabljanje, informiranje in spodbujanje izobraževanja delavcev, ki so zaposleni pri delodajalcih s sedežem na območju občin Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Kočevje, Komenda, Kostel, Litija, Logatec, Loški Potok, Medvode, Osilnica, Ribnica, Sodražica, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trbovlje, Velike Lašče, Vodice, Mestne občine Ljubljana in drugod po Sloveniji.

Izobrazevanje delavcevDelavci z izobraževanjem, izpopolnjevanjem in usposabljanjem pridobivajo temeljna, dopolnilna in funkcionalna znanja, da bi bili usposobljeni za strokovno in varno opravljanje del in nalog pri svojih delodajalcih, kakor tudi za razvijanje in bogatenje splošne kulturne ravni. Zavod za izobraževanje delavcev s sofinanciranjem izobraževanj omogoča tako delodajalcem kot njihovim zaposlenim, da je zaradi sofinanciranja izobraževanje dostopnejše in cenejše. Zavod za izobraževanje delavcev se bo usmerjal v pridobivanje dodatnih sredstev, ki bi vsem članom omogočilo višji delež sofinanciranja izobraževanj.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih