Trobla Velike Lašče | Napis

RAZPIS ZA VPIS NOVIH UČENCEV ŠOLSKO LETO 2022/2023

Glasbena šola Ribnica vabi vse, ki se nam želite pridružiti, na vpis v naslednje programe:

PROGRAM PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA

Otroci, rojeni v letu 2017

GLASBENA PRIPRAVNICA

Otroci, rojeni v letu 2016 (bodoči učenci 1. razreda osnovne šole)

Na šoli bo organiziran po en razred Predšolske glasbene vzgoje (največ 15 učencev) in Glasbene pripravnice (največ 15 učencev).

Za vpis v Predšolsko glasbeno vzgojo in Glasbeno pripravnico ni potrebno opravljati predhodnega preizkusa glasbenih sposobnosti. Vpis v oba programa bo možen do zapolnitve prostih mest. Vpisne liste dobite v tajništvu šole v Ribnici ali na spletni strani šole.

PROGRAM GLASBA – INSTRUMENT IN PETJE

Kandidati, ki v letu 2022 dopolnijo 7. leto starosti, in starejši

VIOLINA, VIOLA, VIOLONČELO, KONTRABAS, KLARINET, FAGOT, FLAVTA, SAKSOFON, OBOA, TROBENTA, ROG, POZAVNA, EVFONIJ (TENOR, BARITON), TUBA, TOLKALA, CITRE, KITARA, HARFA, TAMBURICA, HARMONIKA, KLAVIR, ORGLE in PETJE.

Več podatkov o priporočeni starosti in trajanju izobraževanja najdete na spletni strani šole v meniju – Vpis – Izobraževalni program. Predhodni preizkus glasbenih sposobnosti je obvezen za vse, ki se želijo vključiti v program Glasba (instrumenti in petje). Število mest je omejeno. Glede na morebitne spremembe normativov in standardov s strani MIZŠ si pridržujemo pravico, da katerega od instrumentov oz. petja ne bomo vpisali.

Sprejemni preizkus glasbenih sposobnosti bo potekal v prostorih Glasbene šole v Ribnici in v Velikih Laščah ter na Osnovni šoli dr. Antona Debeljaka Loški Potok in na Osnovni šoli dr. Ivana Prijatelja Sodražica po naslednjem urniku:

VELIKE LAŠČE, petek, 27. 5. 2022, od 17. do 19. ure

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih