Trobla Velike Lašče | Napis

Ob zaključku šolskega leta je župan sprejel najuspešnejše devetošolce. Na krajšem srečanju, ki je letos potekalo na Trubarjevi domačiji na Rašici, jih je nagovoril in jim čestital. Ob tem jim je podaril knjigo Nataše Strlič in Damijana Stepančič: Osamosvojitev – skoraj vse o poti k lastni državi. Letošnji prejemniki nagrad za odličen uspeh v devetem razredu so: Tristan Alex Hočevar, Tia Kujavec, Sara Modic, Lola Petrovič, Urh Zelnik, Matej Žagar, Eva Fajfar, Neja Zabukovec, Žak Tomšič Tekavčič, Ažbe Gradišar, Lea Fileš, Kaja Grčar in Rebeka Merljak.

Učence so na sprejemu pri županu spremljali razrednika Marija Lampret in Renata Lesar Hržič ter ravnateljica mag. Metoda Kolar. Iskrene čestitke odličnim devetošolcem in vsem učencem, ki so letos uspešno zaključili šolanje na Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče.

Nika Perovšek, Občinska uprava

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih