Trobla Velike Lašče | Napis

Trobla Velike Lašče | Čistilna akcija ob dnevu Zemlje 202122. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje.

Ob tej priložnosti Občina Velike Lašče že tradicionalno organizira pomladno čistilno akcijo. V ta namen vabimo društva, krajevne odbore in druge posameznike, da se pridružijo tudi letošnji čistilni akciji, ki bo ob upoštevanju veljavnih ukrepov na območju naše občine potekala 24. aprila 2021s pričetkom ob 8. uri. Namen čistilne akcije je čiščenje razpršenih odpadkov na javnih površinah, ob cestah, kulturnih in sprehajalnih poteh ter v naseljih. Vreče in rokavice lahko po predhodnem dogovoru do dneva pred čistilno akcijo prevzamete na občini. Ločeno zbrane odpadke bomo zbirali v zbirnem centru na Turjaku. Napolnjene vreče z odpadki bomo po posameznih barvah ločeno zbirali na mestih ekoloških otokov po naseljih ter pri gasilnih domovih po občini. Ob 12. uri bomo po koncu čistilne akcije z navedenih lokacij organizirali odvoz smeti.

Zaradi lažje organizacije odvoza vas prosimo, da točne lokacije zbranih odpadkov v soboto do 12. uresporočite na številko Režijskega obrata 041 332 357. V primeru, da bodo epidemiološke razmere dovoljevale, načrtujemo po končani čistilni akciji na igrišču v Dvorski vasi skupen zaključek. Vse podrobnejše informacije o izvedbi čistilne akcije bomo objavili na spletni in Facebook strani v tednu pred čistilno akcijo. Poskrbimo, da tudi v zdajšnjih razmerah ohranimo in vzdržujemo čim bolj čisto okolje.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih