Trobla Velike Lašče | Napis

Na 7. dopisni seji je občinski svet Občine Velike Lašče  sprejel Odlok o dodeljevanju denarnih pomoči v občini Velike Lašče.

Na 8. dopisni seji je Občinski svet Občine Velike Lašče sprejel sklep, da se glede na predstavljena mnenja občanov na javni razpravi o dopolnjeni študiji variant s predlogom najustreznejše variante za obvoznico Velike Lašče in dopolnjenega okoljskega poročila, ki je potekala 21. aprila 2021 z začetkom ob 17. uri v športni dvorani v Velikih Laščah, sestane ožja skupina zainteresiranih občanov in pripravi usklajen predlog trase predvidene obvoznice Velike Lašče.

Ožja skupina predstavnikov krajevnih odborov Male Lašče, Retje, Velike Lašče in predstavnikov občinske uprave ter župana predstavi usklajen predlog predstavnikom DRSI. Občinski svet se bo nato na seji opredelil do tako pridobljenega usklajenega predloga krajanov in DRSI.

Nina Tekavec, občinska uprava

Zapisniki sej občinskega sveta in posnetki sej so objavljeni na občinski spletni strani.
Vabila z gradivom so objavljena na spletni strani v katalogu informacij javnega značaja v rubriki občinski svet.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih