Trobla Velike Lašče | Napis

Trobla Velike Lašče | Gradbišče nove šole TurjakFoto: Boštjan Podlogar

Gradnja podružnične šole in vrtca Turjak napreduje. V podkletenem delu je izvedena talna plošča; v pripravi je izgradnja sten v kleti. Sledi priprava podlage v delu, kjer objekt ni podkleten in izvedba plošče nad kletjo.

Načrtovana je prestavitev trase vodovoda na dveh linijah, ki potekata ob oz. v območju gradnje. Hkrati bo izvedeno tudi dokončanje projekta prestavitve nizkonapetostnega omrežja (NNO), saj je zaradi rušenja starega objekta in povečanja moči novega objeta potrebno preurediti NNO.

Napredovanje gradnje sta si v ponedeljek, 21. 6. 2021 ogledala tudi župan in podžupan ter se uvodoma pridružila rednemu operativnemu sestanku na gradbišču.

Ob županu dr. Tadeju Malovrhu je projektantka in odgovorna vodja projekta Zvonka Korošac, univ. dipl. inž. arh. (AG-inženiring d. o. o.), na desni vodja del in vodja gradnje Salih Bajrić, dipl. ing. gradb. (Dema plus d. o. o.) in na skrajni levi pomočnik (namestnik) vodje del Bojan Fajdiga, dipl. ing. gradb.
Ob podžupanu Matjažu Hočevarju sta predstavnici Občine Velike Lašče – Meta Klančar, inž. gradb., in Nika Perovšek, univ. dipl. inž. kraj. arh., ter vodja nadzora David Rozman, inž. gradb.

Nika Perovšek, občinska uprava

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih